16 Μαΐου 2017

Γενική Απεργία! Τετάρτη 17 Μαΐου 2017




 

  ΝΑ   ΑΠΕΡΓΗΣΟΥΜΕ, ΝΑ  ΔΙΑΔΗΛΩΣΟΥΜΕ,  ΝΑ  ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΜΕ

Ζούμε το ίδιο έργο του κατεπείγοντος σφαγιασμού, της «φαστ τρακ» επιβολής  μνημονίων που βυθίζουν την κοινωνία και αλυσοδένουν τις ζωές μας  για τα επόμενα χρόνια . Αυτοί  που θεωρούσαν τα κατεπείγοντα και τις Πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου  νόθευση της Δημοκρατίας, μας δηλώνουν κατάμουτρα ότι θα  ψηφίσουν και με τα δύο χέρια! ! ! Ο εισηγητής  του ΣΥΡΙΖΑ που  παρουσίαζε στην ολομέλεια της Βουλής το νέο αντεργατικό αντιλαϊκό πακέτο μέτρων, δήλωσε ότι γνωρίζει μόνο «μπακαλίστικα» οικονομικά. Κάποιος πριν από αυτόν ψήφιζε προηγούμενο μνημόνιο χωρίς και να το έχει διαβάσει. Αδαείς, θλιβεροί, επικίνδυνοι και μοιραίοι για την κοινωνία.
ΔΕ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ !
Αν δεν τους σταματήσουμε, θα συνεχίζουν να παίζουν με τα όνειρά μας, θα κοκορεύονται ότι κρατούν την αντίσταση του λαού σε κατώτερα επίπεδα, χωρίς βέβαια για την επίθεση που έχουν εξαπολύσει και τις συνθήκες που δημιούργησαν, οι οποίες είναι αφόρητες, φριχτές και απάνθρωπες για το λαό και την κοινωνία.
Αν δεν τους σταματήσουμε, παλιοί και νέοι μνημονιακοί  θα συνεχίσουν να ρητορεύουν υπέρ των φτωχών και των αδυνάμων να μιλούν για ελπίδα και αντίμετρα. Τα μνημόνια, «αριστερά» ή δεξιά είναι το ίδιο κτηνώδη και ευαγγελίζονται την πολιτική της ακραίας ανεργίας και φτώχειας, των συσσιτίων, της μετανάστευσης, της συντριβής των εργασιακών δικαιωμάτων, της λεηλασίας της ζωής μας.
Ν Α     Α Ν Τ Ι Σ Τ Α Θ Ο Υ Μ Ε !!!
Να αντιταχτούμε στο «δε βγαίνει τίποτα», στην παραίτηση που μας προτείνουν, την απογοήτευση που μας ποτίζουν, στο φόβο «μη χάσουμε και αυτά που έχουμε».
Να σπάσουμε την ηττοπάθεια, την αμηχανία, τη μοιρολατρία, να ξαναβγούμε στις πλατείες και στους δρόμους , να διεκδικήσουμε το όνειρο και την ελπίδα.
Καμιά ολιγαρχία, καμιά κυβέρνηση, «δεξιά», «αριστερή», «κεντροαριστεροδεξιά», καμιά ΤΡΟΪΚΑ  δεν μπορεί να τα βάλει με ένα λαό οργανωμένο σε αγώνα μαζικό και ταξικό, αποφασισμένο να σπάσει τις αλυσίδες που τον συνθλίβουν.
ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΟΥΜΕ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΣΤΙΣ ΑΠΕΡΓΙΑΚΕΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.